Jeg er dybt optaget af begrebet SøsterSind – kvinder hjælper kvinder. Derfor har jeg besluttet at inspirere til flere spændende netværk for kvinder!  

Jeg vil gerne inspirere til forskellige netværksdannelser for kvinder – og løfte opgaven med, at facilitere disse netværk. Både professionelle og privat netværk – lige præcis det, der viser sig behov for.

De vil derfor variere i udbud og omfang – så har du en god ide, så grib fat i mig. Ellers vil de løbende blive annonceret på Instagram. Følg mig på @gittebender. Pris og tid vil afhænge af netværkets formål og omfang.

Mine foreløbige ideer er:  

  • Netværk for kvindelige ledere i eget firma
  • Netværk for dig, der er alene om forældreopgaven i dagligdagen
  • Netværk for sygeplejersker (simpelthen for at tilkendegive min støtte!)
  • Netværk for dig, der er single
  • Dig der er i overgangsalderen eller måske ramt af ”kvindeting”
  • Dig hvis unger er fløjet fra reden – og hvad er så din rolle nu?
  • Netværk for dig, der er pårørende til en syg, og ønsker at bevare dit eget netværk
  • Hvad du måtte ønske og efterspørge

Vi mødes 1-2 gange om måneden – 1½ times varighed. Få et professionelt fællesskab med mennesker i din egen situation, uanset om du ønsker at være en del af et privatrelateret eller et erhvervsrelateret univers. Jeg guider processen, men du skal deltage aktivt og dele ud af dig! Pris pr. gang er kr. 375,- inkl. moms for de private netværk. De går primært til kaffe, te, vand og frugt/sødt. De professionelle netværk varierer efter omfang, varighed og behov – men alle skal kunne deltage.

Lyder det spændende? Kontakt mig for nærmere info på tlf. 6168 4446.