Mit navn er Gitte Bender Jonsson.

Jeg er Certificeret Life Coach, Mentor & Underviser.

Jeg har skabt en ægte hjertebusiness; MentorCoach Gitte Bender.
Det er en coaching- & forandringsmentor virksomhed for dig, der ønsker dig at finde ind til en ny, nærværende og mere hensigtsmæssige måde at leve dit liv på. Anderledes end det, du gør i dag.

Jeg er certificeret Life Coach fra huset Sofia Manning.

Jeg er ligeledes Enneagram uddannet fra Enneagramstedet Claus Roager, og tager udgangspunkt i din personlighedstype i min coaching.

Jeg har skabt virksomheden i december 2016, og har siden da mødt mange skønne klienter i min virksomhed, i meget forskellige livssituationer og med dybt forskellige ønsker. Mine certificeringer og eksaminer er din garanti for, at jeg er professionelt uddannet. Her kan du føle dig tryg; her handler alting om dig.