Coaching er en fortrolig, nærværende og fokuseret samtale mellem dig og mig. Som coach lytter jeg, stiller uddybende spørgsmål og hjælper dig med at konkretisere og specificere dine mål. Formålet er at skabe overblik over din situation her og nu.

Jeg leder efter din personlige model af verden. Vi undersøger din motivation og dine ønsker ind i processen. Hvad er det præcis, du ønsker at opnå? Vi sætter fokus på de forhindringer, du har i forhold til at blive det og den, du ønsker at være. De mønstre og overbevisninger du bærer på. Ændrer dem til nye, hensigtsmæssige måder at støtte dig på.

Coaching tager sit afsæt i nuet, og peger fremad! Det er et virkelig power fuldt procesværktøj, og det virker! Mine uddannelser og min erfaring gør, at jeg har mange værktøjer at sætte i spil, for at du opnår det, du drømmer om.

De værktøjer du får med fra forløbet hos mig, lærer du at blive fortrolig med, og du kan bruge dem ubegrænset hver eneste dag i resten af dit liv. Så hvorfor vente, eller lade dig nøje?