Hej og hjertelig velkommen!

Præsentation – hvem er jeg?

Jeg hedder Gitte Bender, og har skabt en Coach- & Forandringsmentorvirksomhed til dig, som vil noget med dit liv og din uddannelse. Min virksomhed er for ALLE som ønsker coaching, men jeg har en særlig niche inden for unge- og forældre coaching.

Mit univers drejer sig om mennesker, relationer og kommunikation! I mere end 18 år har jeg undervist og arbejdet med unge og deres forældre. Jeg er stadig en aktiv del af Folkeskolens, og de unges hverdag, selvom jeg driver min egen virksomhed.

Hvad er min mission?

Jeg brænder for at bidrage til, at unge ser sig selv og deres kompetencer i et positivt og realistisk selvbillede. Jeg arbejder professionelt med uddannelsesparathed, kreativ kompetenceudvikling og det givende relationsarbejde. Men også med eksamens- og præstationsangst. Endvidere har jeg forløb, hvor du kan lære dig selv rigtig godt at kende, uanset om du er introvert eller ekstrovert. Du vil med garanti udvikle dig på det personlige plan, og blive den allerbedste udgave af dig! Lyder det spændende?

Hvor finder du mig?

Du finder mig også på Facebook:  MentorCoach Gitte Bender og på mit kontor lidt uden for Svendborg. Jeg tilbyder alle en gratis forsamtale, så ring eller skriv til mig og lad os mødes. Jeg tilbyder coaching hos dig, hos mig eller efter aftale i byen, f.eks. på Fremtidsfabrikken

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂