Det er både utrygt og smertefuldt at være ramt af stress. Selvom stress er blevet en folkesygdom, er det desværre stadig tabubelagt. Stress er ikke din skyld, og du er lige så meget værd som alle andre! En del klienter henvender sig på grund af arbejdsrelateret stress, men det er sjældent, at stress kan afgrænses til et enkelt af vores livsområder. Der ligger ofte mere bag, og tilstanden har været længe undervejs.

Derfor har du brug for professionel vejledning og sparring, for at få redt trådene ud. Langvarig stress er farligt for din krop og skadeligt for sig som menneske!

Har du mistanke om, at du kan være ramt af stress, eller at du kan være på vej til at få stress, så bør du handle på det – nu! Det er muligt at komme godt og styrket igennem et stressforløb. Med de rette værktøjer vil du stå bedre rustet end før, meget mere bevidst om, hvem du er, og hvad der trigger lige præcis din stresstilstand.

Det er vigtigt for mig at pointere, at her skal du ikke præstere noget, ikke være noget bestemt – du skal bare være dig med alt, hvad du kommer med! Det vigtigste skridt for at få det bedre består i at mærke og erkende, at du har behov for hjælp til at få det godt og at blive glad igen. Det kræver overskud. Som din coach er med dig hele vejen! Vid, at jeg har selv gået vejen, så jeg møder dig præcis, hvor du er.