• Hvordan vil du gerne være menneske?  
  • Hvordan ønsker du at indgå i dine relationer?  
  • Kan du mærke dig selv?

De livsværdier vi har med os, fortæller meget om, hvem vi er inderst inde. Hvad står du for, og hvad er helt særligt ved dig?

Værdierne relaterer til vores følelsesord; som kærlighed, taknemmelighed, ansvarlighed, ærlighed, oprigtighed, sundhed, sjov, lykke, nysgerrighed, tillid, udvikling, balance, troskab, spiritualitet, kreativitet, begejstring, passion, legesyge, empati, ordentlighed, solidaritet…  

Som coach udfordrer jeg dig på at tage aktivt stilling til det liv, og den hverdag, du har. Som hverdagen går, kan vi komme helt eller delvist ud af trit med, hvem vi egentlig ønsker at være. Vi kan endda glemme at tage stilling til det, så der opstår en ubalance imellem, hvordan vi selv synes vi er og gerne vil være, og den måde vi i virkeligheden handler og fremstår på.  Når dit liv skal tage en drejning hen imod bevidst, selvvalgt og prioriteret livsstil, er værdier et af de allerbedste værktøjer jeg har at lære dig.

Du lærer at mærke dig selv, og at finde ind til den du er, inderst inde.

For nogle klienter er afsættet til livsrejsen deres historie, stress, skilsmisse, helbred eller at andre ydre omstændigheder gør, at de må finde en anden måde at være i verden på. Det er ofte følelsesladede processer og beslutninger, hvor jeg som coach er din sparringspartner, som holder fast og holder fokus sammen med dig. Sikrer, at du står styrket på den anden side af din beslutning. Et Life Mentoring forløb er en livsrejse, og den største gave, du kan give dig selv – og dine nære.