Har du svært ved at knytte relationer? Trives du i skolen? Er du glad? Har du mange venner?

Hvis du er glad og trives, så lærer du ganske enkelt bedre! Du har brug for at have gode venner, og du har brug for at have et godt forhold til dine lærer, dine forældre, dine sportskammerater. Så enkelt er det!

Tænk lige på, hvilke fag du bedst kan lide? Udover at du sikkert har din interesse primært i de fag, så kan du garanteret også rigtig godt lide din lærer? Hvis du er glad og trives i skolen, eller for den sags skyld på dit arbejde, så kommer du afsted hver dag! Så følger du med i timerne, og du får optimalt ud af din læring og skolegang.

Derfor er det vigtigt, at vi ofte tager temperaturen på vores relationer. Hvordan har du det med dine kammerater? Har du mange gode venner, eller er du en af de mere stille i klassen? Bliver du valgt positivt til? Eller er din pc din bedste “ven”?

Har du et godt forhold til dine lærere – eller fatter de ingenting?

Dine forældre – er de gode at tale med om dine udfordringer, eller holder du dine udfordringer tæt til kroppen, for at de ikke blander sig, eller for ikke at såre dem? Så se lige med her:

Vi indgår alle i en hverdag med andre mennesker, både hjemme, i skolen og på job. Samarbejde er nøgleordet i alle livets sammenhænge, og i den forbindelse er det ikke helt ligegyldigt, hvordan vi som mennesker virker på andre.

Måske har du svært ved relationer, du trækker dig ofte og bliver ked af det eller vred. Eller måske bliver du helt overvældet af mange mennesker, og søger totalt ro, når du har fri.

Det kan også være, at du udelukkende lever højt på anerkendelse og respons fra så mange som muligt i din hverdag, og til sidst helt føler dig ude af stand til at mærke dig selv?

Lad mig hjælpe dig med at lære dig selv at kende

Vi laver et postivt styrketræningsforløb  til dig, hvor du lærer at skrue op og ned for dine styrker. Det er rigtig vigtigt at kende sig selv, hvis man skal kunne samarbejde og fungere godt med de andre.

Du bliver bevidst om, hvordan du virker på andre. Du fortjener at andre ser, hvem du virkelig er.