Sagt om Gitte

Læs her, hvad andre har sagt om Gitte som coach

Det er så vigtigt, at du som forældre eller du at som ung har tillid til mig som professionel coach og som mentor. Jeg vil dig absolut kun det bedste. På den anden side af forløbet vil du stå styrket, og du vil kende dig selv rigtig godt – dine styrker, dit potentiale og dine udviklingsområder.  Coaching er en proces, som forudsætter god kemi, tillid og ro. Hvis man i forvejen har det svært, og en proces tager tid, så skal du føle dig tryg igennem hele forløbet. Herunder kan du se, hvad tidligere kunder har udtalt om mit arbejde:

Gitte er den mest fantastiske lærer, jeg nogensinde har haft. Gitte lærte mig mere på et år i 7. klasse, end jeg har lært alle mine andre år i skolen, både før og efter. Udover at Gitte er fantastisk til at lære dig noget, er hun også en fantastisk person. For mig var Gitte ikke bare en lærer, men en jeg kunne snakke med, en der hjalp mig hver dag med mine problemer, og jeg altid vidste, hvor jeg havde.’
– Louise, elev i 9. klasse

Min datter havde Gitte som klasselærer i 7. klasse, og her godt et år efter savner hun stadig Gitte hver eneste dag. Gitte møder børnene lige dér, hvor de er, og tilpasser sin undervisning efter det. Hun har en meget autentisk og kærlig tilgang til sine elever, og hun er eminent til at få dem til at tro på sig selv. For min datter var Gitte ikke blot en lærer, men et menneske som tog hende dybt alvorligt, og altid havde tid til at lytte.’
– Jane, mor til elev i 9. klasse


’Igennem 3 år havde jeg en ugentlig lektion ved Gitte, hvor vi målrettet arbejdede på at forbedre mit faglige niveau i engelsk. Gitte var særdeles struktureret i sin tilgang til at undervise mig, jeg fik to til tre sproglige fejl, som jeg igennem en periode skulle arbejde målrettet med at eliminere i mine opgaver, hvorefter Gitte tog fat på nye sproglige fejl. Gitte stillede krav til at jeg mødte op velforberedt, hvilket var meget motiverende for mig, og undervisningen tog altid udgangspunkt i det niveau, jeg havde. Gitte er et meget empatisk menneske, som naturligt skaber et trygt læringsmiljø med gode resultater til følge, hvilket var med til at jeg fortsatte samarbejdet i tre år.
– Christian, tidligere elev, i dag leder inden for Forsvaret.

Usammenligneligt dejligt og varmt menneske! Kan ikke anbefale andre end Gitte. Løsningen på alle dine problemer J 10 stjerner, hvis det var muligt’
– Per, studerende


’ På Issø-Skolen har jeg haft fornøjelsen af Gitte Bender som kollega. Gitte har altid anvendt sine høje faglige kompetencer sammen med sin coaching. Gitte er formidabel til struktureret formidling af høj faglig viden til alle elever. Ved personlige relationer og individuelle og klare forventningsafstemmelser skaber Gitte et unikt læringsrum, der fremmer hver enkelt. Som kollega er Gitte altid opdateret på nyeste didaktiske metoder, og går målrettet til opgaverne. Kombinationen af høj struktureret faglighed og personlig coaching sikrer udviklingen for hver enkelt.’
– Andreas, lærer

’Gitte hjalp mig, da jeg stod ved en skillevej i min karriere, og hun hjalp mig med at sætte lys på, hvad der var vigtigt og hvor mine udfordringer lå. Det var en kæmpe hjælp, og det gav mig en afklaring, der var guld værd. Jeg kan varmt anbefale Gitte. Hun kan sit kram J’
– Ulla, lærer ved Fængselsvæsenet

‘ Gitte hjalp mig helt utroligt, da jeg skulle op til tysk mundtlig eksamen! Hun øvede en hel dag med mig, og var tilgængelig konstant på forberedelsesdagen. Vigtigst hjalp hun mig helt utroligt med eksamensangsten og gav mig redskaber, som har vist sig nyttige i mange andre situationer. Utrolig coach og et af de sødeste mennesker, jeg nogensinde har mødt! Kan varmt anbefales :)’
– Charlotte, Herlufsholm Kostgymnasium